Pilates-Art

Pilates személyi edzővel

Köszöntelek a Pilates Art oldalán!

Ezen az oldalon a Pilates óráimmal kapcsolatban találsz bővebb információkat. Remélem, hogy tudásommal és szakmai tapasztalatommal segíteni tudok vitalitásod elérésében és megőrzésében!

Célom, elképzelésem:

“Először a tested szolgál Téged, később fordul a kocka, egyre inkább Te szolgálod a testedet.”  Sajnos a legtöbben csak ekkor kezdenek el odafigyelni rá! Hiszek a prevencióban! :) Szeretnék támogatást adni ezen az úton. Létre hozni a fizikális egyensúlyt, és a jó közérzetet. Kiszakadási lehetőséget biztosítani a hétköznapi rohanásból, nyugodt környezetet adni, hogy Magadra figyelhess és feltöltődj, erősebb, egészségesebb légy, és hogy jól  érezd magad a bőrödben!

A Pilates módszer és hatása

Az emberi test a gerincoszlop természetes fiziológiai íveit veszi alapul. Ezek helyes tartásának beállításához speciális alapelveket alakított ki. A gyakorlatok alatt a test helyzetét pontosan meghatározza. Speciális, tudatos légzést használ, mely fokozza a mozdulatok hatását  és segíti a mentális ellazulást. A precíz végrehajtáshoz szükséges a teljes figyelem, ami miatt könnyebb elengedni a hétköznapi rohanó gondolatokat. Növeli a koordinációs készséget, a testtudatot. Nem okoz kardionális megterhelést, így feltölt , a kifulladással szemben. Az izomzatot szálkásan formálja, az izületeket kímélve mozgatja. Izoláltan edz, de minden fontos izomcsoporton áthaladva , végeredmény képen , az egész test állóképességét javítja,  törzs nyújtott tartását , a végtagok szabadabb mozgását eredményezi.

Továbbképzéseim:

Pilates a várandósság alatt, Athletic Condition Chair, V2max, Cranio Sacral Terapy, Bosu, Foam Roller, Pilates circle, Toning ball, Fitness ball, Flex bend, Barro

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Üdvözlettel,
Bodnár Ági

Iratkozz fel hírlevelemre most, ha szeretnél értesülni a legfrissebb kurzusokról, és kedvezményekről.Küldj e-mailt a pilatesarthu@gmail.com-ra !

Helyszínek:
Pesten:  Budapest  1132, Szentistván krt.  2

Köszönöm!