Kedvezmények

1 HÉT PILATES! EGYEDÜLÁLLÓ KEDVEZMÉNY GÉPES EGYÉNI ÓRÁKRA!

Egy héten át minden nap gépen edzővel Pilatesezhetsz:)
Ajánljuk szeretettel: ha szeretnéd kicsit összekapni magad és az izmaidat, ha célod van, lendület kell, hogy elkezd a rendszeres edzéseket, ez egy motiváló lehetőség akár több héten át! Azoknak is várjuk, akik szeretnének megismerkedni a gépes egyéni edzésekkel, hiszen ez egy fokozatosan épülő módszer, így 1 hét alatt remekül megalapozhatod a későbbi fejlődésedet!
1 hetes bérlet ár: 25e ft!
Időpont egyeztetés: pilatesarthu@gmail.com

Az akció 2017. november végéig tart!

 

reformer_vertical_frame (1)

 

 

 

PILATES PÁRBAN! nem csak pároknak:) KEDVEZŐ AJÁNLAT!

Ha szeretnél együtt Pilatesre járni a legjobb barátoddal, pároddal, testvéreddel vagy munkatársaddal, ha motivál, hogy van húzóerő melletted, de nem a vetélytársad, ez a Ti óratípusotok!
Az edzésen egyszerre tornásztok, de nem ugyan azokat a gyakorlatokat végzitek, váltakozva Pilates gépen és talajon eszközökkel dolgozunk , így az egyéni és közös célokat is kitűzhetünk az edzés során. Ez az óra típus árban is kedvező: 3500ft/fő a 60 perces foglalkozás:)

Bejelentkezés és időpont kérése: pilatesarthu@gmail.com

 

 

 

 pilates-em-grupo
Kedvezményes intenzív gépes kurzus a két ünnep között! /december 27-30-ig/
Közeleg az ünnepek előtti rohanás, légy előre látó és ajándékozd meg magadat vagy szeretteidet, munkatársaid egy kis kényeztetéssel, aktív kikapcsolódással.
A két ünnep között intenzív gépes Pilates kurzussal várlak benneteket, azokat is akik még nem próbálták és azokat is akik már igen!
Dec. 27-30-ig, keddtől -péntekig, teljen mozgással az év utolsó hete, hogy aztán jó formában kezdhessük az új esztendőt:)
December 16.-ig kedvezményesen bérlet váltható elővételben 18000ft-ért, az után már 22000ft-ért, amíg a helyek be nem telnek.
Jelentkezés :pilatesarthu@gmail.com email címen lehetséges.
Várlak benneteket szeretettel és jó kis gyakorlatokkal.
Pilates-art fényképe.

Folyt.köv.!
Pünkösdi INTENZÍV KURZUS!
2015.május 23-24-25.én, 3 napos intenzív , PILATES GÉPES EGYÉNI EDZÉSEKRE, kedvezményes bérlet váltható kezdők és haladók részére!

Ha szeretnél megismerkedni a Pilates gépes egyéni edzéssel, vagy ha már ismered és szívesen edzenél intenzívebben 3 napon keresztül, ragadd meg az alkalmat és jelentkezz most a pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen. A kedvezményes bérlet ára 14e ft/3nap, korlátozott számban váltható! Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

Pilates gépes óra kedvezmény akció 2015

 

2015.május 1-2-3.-án, 3 napos intenzív , PILATES GÉPES EGYÉNI EDZÉSEKRE, kedvezményes bérlet váltható kezdők és haladók részére!

Ha szeretnél megismerkedni a Pilates gépes egyéni edzéssel, vagy ha már ismered és szívesen edzenél intenzívebben 3 napon keresztül, ragadd meg az alkalmat és jelentkezz most a pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen. A kedvezményes bérlet ára 14e ft/3nap, korlátozott számban váltható! Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

50%-OS KEDVEZMÉNYES BÉRLET LEHETŐSÉG ÚJ VENDÉGEINK SZÁMÁRA GÉPES EGYÉNI PILATES ÓRÁKRA!

Ha régóta szeretnéd kipróbálni a gépes egyéni Pilates órát, és kell egy kis motiváció, hogy az edzéseket elkezd, itt a remek lehetőség! 50%-os kedvezményes árú “Első bérlet” akcióval várjuk új vendégeinket április végéig.
Ha kedvet érzel jelentkezz most, kérj időpontot a : pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen, és kezd el az edzéseket!Tegyél magadért:)

 

HÁROM HÓNAPOS KEDVEZMÉNYES PILATES BÉRLET GÉPES SZEMÉLYI EDZÉSRE, FRISSÍTŐ TAVASZI PROGRAMMAL!

Ha szeretnéd a tavasz megújító energiáját megragadni, töltődj a Pilates harmonizáló gyakorlataival személyi edző segítségével!
Kezdés időpontja: 2015 március, befejezés: 2015. junius 15.
A három hónapos bérlet ára 12x 5000ft, amely heti 1x-i 60 perces személyi edzést tartalmaz 12 héten át! Jelentkezni a pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen lehetséges, bérletek korlátozott számban kaphatóak.Kellemes tavaszt kívánunk!

Pilates gépes személyi edzés

 

KEDVEZMÉNY! 2014.október 23-24-25.-re, 3 napos intenzív, Pilates gépes egyéni edzésre, kedvezményes bérlet váltható kezdők és haladók részére!Ha szeretnél megismerkedni a Pilates gépes egyéni edzéssel, vagy ha már ismered és szívesen edzenél intenzívebben 3 napon keresztül, ragadd meg az alkalmat és jelentkezz most a pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen. A kedvezményes bérlet ára 12e ft. Korlátozott számban váltható! Várjuk szeretettel az érdeklődőket!