Kedvezmények

KEDVEZMÉNY:

2019. februárjától-márciusig a délelőtti  gépes személyi edzésre új vendégeink 10% kedvezménnyel válthatnak bérletet!

A Pilates gépes személyi edzésről bővebben:

 

PILATES GÉPES SZEMÉLYIEDZÉS!

Szeretnél úgy erősödni és csinosodni, hogy közben ne kelljen csatakosra izzadnod magad? Szeretnél a saját tempódba a saját állóképességednek megfelelően fejlődni? Nem szereted ha olyan izomlázad van, és hogy másnap nem bírsz tőle felkelni? Nem szereted ha az edző ordibál veled?Viszont szereted ha odafigyelnek Rád és a mozdulataidra? Szereted, ha a gerinced egészsége szem előtt van tartva? Szeretnél elegáns és magabiztos testtartást? Szeretnél professzionális Pilates gépen edzeni? Hosszú távra keresel edzőt, aki életed bármely szakaszában megfelelően fog tudni edzeni? Akkor is amikor az esküvődre készülsz, ha babát vársz, gyereket nevelsz, ülőmunkát végzel vagy aktívan sportolsz? Ha a válaszaid többsége igen, ez a Te óratípusod! Jelentkezz Pilates gépes személyi edzésre!

Időpont egyeztetés: pilatesarthu@gmail.com     Várunk szeretettel!

 

 

 

1 HÉT PILATES! EGYEDÜLÁLLÓ KEDVEZMÉNY GÉPES EGYÉNI ÓRÁKRA!

Egy héten át minden nap gépen edzővel Pilatesezhetsz:)
Ajánljuk szeretettel: ha szeretnéd kicsit összekapni magad és az izmaidat, ha célod van, lendület kell, hogy elkezd a rendszeres edzéseket, ez egy motiváló lehetőség akár több héten át! Azoknak is várjuk, akik szeretnének megismerkedni a gépes egyéni edzésekkel, hiszen ez egy fokozatosan épülő módszer, így 1 hét alatt remekül megalapozhatod a későbbi fejlődésedet!
1 hetes bérlet ár: 25e ft!
Időpont egyeztetés: pilatesarthu@gmail.com

Az akció 2017. november végéig tart!

 

reformer_vertical_frame (1)

 

 

 

PILATES PÁRBAN! nem csak pároknak:) KEDVEZŐ AJÁNLAT!

Ha szeretnél együtt Pilatesre járni a legjobb barátoddal, pároddal, testvéreddel vagy munkatársaddal, ha motivál, hogy van húzóerő melletted, de nem a vetélytársad, ez a Ti óratípusotok!
Az edzésen egyszerre tornásztok, de nem ugyan azokat a gyakorlatokat végzitek, váltakozva Pilates gépen és talajon eszközökkel dolgozunk , így az egyéni és közös célokat is kitűzhetünk az edzés során. Ez az óra típus árban is kedvező: 3500ft/fő a 60 perces foglalkozás:)

Bejelentkezés és időpont kérése: pilatesarthu@gmail.com

 

 

 

 pilates-em-grupo
Kedvezményes intenzív gépes kurzus a két ünnep között! /december 27-30-ig/
Közeleg az ünnepek előtti rohanás, légy előre látó és ajándékozd meg magadat vagy szeretteidet, munkatársaid egy kis kényeztetéssel, aktív kikapcsolódással.
A két ünnep között intenzív gépes Pilates kurzussal várlak benneteket, azokat is akik még nem próbálták és azokat is akik már igen!
Dec. 27-30-ig, keddtől -péntekig, teljen mozgással az év utolsó hete, hogy aztán jó formában kezdhessük az új esztendőt:)
December 16.-ig kedvezményesen bérlet váltható elővételben 18000ft-ért, az után már 22000ft-ért, amíg a helyek be nem telnek.
Jelentkezés :pilatesarthu@gmail.com email címen lehetséges.
Várlak benneteket szeretettel és jó kis gyakorlatokkal.
Pilates-art fényképe.

Folyt.köv.!
Pünkösdi INTENZÍV KURZUS!
2015.május 23-24-25.én, 3 napos intenzív , PILATES GÉPES EGYÉNI EDZÉSEKRE, kedvezményes bérlet váltható kezdők és haladók részére!

Ha szeretnél megismerkedni a Pilates gépes egyéni edzéssel, vagy ha már ismered és szívesen edzenél intenzívebben 3 napon keresztül, ragadd meg az alkalmat és jelentkezz most a pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen. A kedvezményes bérlet ára 14e ft/3nap, korlátozott számban váltható! Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

Pilates gépes óra kedvezmény akció 2015

 

2015.május 1-2-3.-án, 3 napos intenzív , PILATES GÉPES EGYÉNI EDZÉSEKRE, kedvezményes bérlet váltható kezdők és haladók részére!

Ha szeretnél megismerkedni a Pilates gépes egyéni edzéssel, vagy ha már ismered és szívesen edzenél intenzívebben 3 napon keresztül, ragadd meg az alkalmat és jelentkezz most a pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen. A kedvezményes bérlet ára 14e ft/3nap, korlátozott számban váltható! Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

50%-OS KEDVEZMÉNYES BÉRLET LEHETŐSÉG ÚJ VENDÉGEINK SZÁMÁRA GÉPES EGYÉNI PILATES ÓRÁKRA!

Ha régóta szeretnéd kipróbálni a gépes egyéni Pilates órát, és kell egy kis motiváció, hogy az edzéseket elkezd, itt a remek lehetőség! 50%-os kedvezményes árú “Első bérlet” akcióval várjuk új vendégeinket április végéig.
Ha kedvet érzel jelentkezz most, kérj időpontot a : pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen, és kezd el az edzéseket!Tegyél magadért:)

 

HÁROM HÓNAPOS KEDVEZMÉNYES PILATES BÉRLET GÉPES SZEMÉLYI EDZÉSRE, FRISSÍTŐ TAVASZI PROGRAMMAL!

Ha szeretnéd a tavasz megújító energiáját megragadni, töltődj a Pilates harmonizáló gyakorlataival személyi edző segítségével!
Kezdés időpontja: 2015 március, befejezés: 2015. junius 15.
A három hónapos bérlet ára 12x 5000ft, amely heti 1x-i 60 perces személyi edzést tartalmaz 12 héten át! Jelentkezni a pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen lehetséges, bérletek korlátozott számban kaphatóak.Kellemes tavaszt kívánunk!

Pilates gépes személyi edzés

 

KEDVEZMÉNY! 2014.október 23-24-25.-re, 3 napos intenzív, Pilates gépes egyéni edzésre, kedvezményes bérlet váltható kezdők és haladók részére!Ha szeretnél megismerkedni a Pilates gépes egyéni edzéssel, vagy ha már ismered és szívesen edzenél intenzívebben 3 napon keresztül, ragadd meg az alkalmat és jelentkezz most a pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen. A kedvezményes bérlet ára 12e ft. Korlátozott számban váltható! Várjuk szeretettel az érdeklődőket!