Aktuális

A Stúdió fő profilja a Pilates gépes személyi edzés, amelyet fiatal felnőtt kortól, egészen nyugdíjas évekig évtizedes tapasztalattal végzünk. Időszakonként új vagy más óratípusokkal is kedveskedünk régi és új vendégeink részére , melyekről aktuálisan facebook oldalunkon adunk hírt.

Online Egyéni Pilates órák

Kényelmes és biztonságos választás ha otthon vagy , vidéken vagy esetleg külföldön tartózkodsz és szeretnél Pilátes egyéni órát venni. Kérj időpontot a pilatesarthu@gmail.com-on és kezdődhet az edzés!
pilates_budapes_6t

PILATES GÉPES SZEMÉLYIEDZÉS!

Szeretnél úgy erősödni és csinosodni, hogy közben ne kelljen csatakosra izzadnod magad? Szeretnél a saját tempódba a saját állóképességednek megfelelően fejlődni? Nem szereted ha olyan izomlázad van, és hogy másnap nem bírsz tőle felkelni? Nem szereted ha az edző ordibál veled?Viszont szereted ha odafigyelnek Rád és a mozdulataidra? Szereted, ha a gerinced egészsége szem előtt van tartva? Szeretnél elegáns és magabiztos testtartást? Szeretnél professzionális Pilates gépen edzeni? Hosszú távra keresel edzőt, aki életed bármely szakaszában megfelelően fog tudni edzeni? Akkor is amikor az esküvődre készülsz, ha babát vársz, gyereket nevelsz, ülőmunkát végzel vagy aktívan sportolsz? Ha a válaszaid többsége igen, ez a Te óratípusod! Jelentkezz Pilates gépes személyi edzésre!

Időpont egyeztetés: pilatesarthu@gmail.com     Várunk szeretettel!

KEDVEZMÉNY:

2019. februárjától-márciusig a délelőtti  gépes személyi edzésre új vendégeink 10% kedvezménnyel válthatnak bérletet!

 

Kedves Vendégeink!

Januártól új rugókkal és görgőkkel  vár Benneteket kedvenc Pilates gépetek, hogy még hatékonyabbak lehessenek az edzések!!!
Új vendégeinknek pedig “Újévi fogadalom” bérlettel kedveskedünk! Ha mostantól szeretnéd rendszeresíteni az egészséges mozgást az életedben érdemes élni ezzel a lehetőséggel. Bővebb infó ,bejelentkezés a: pilatesarthu@gmail.com-on!

26734234_1544311562342504_3236059803713702564_n

 

ENGLISH PILATES LESSONS WITH MELISSA WONG

Melissa is a certified Classical Pilates teacher (Corpus Pilates and Balanced Body) who is available to teach private mat and apparatus classes for 1 or 2 people in Budapest. Melissa blends contemporary and somatic movement approaches with classical techniquesin her classes to develop and enhance bodymind awareness. A professional Contemporary Dancer, Melissa trained with National Dance Company Wales on their youth programme as a teenager and holds a Diploma in Dance Studies from Trinity Laban and a BA (Hons) in Contemporary Dance.

 

HÉT PILATES! EGYEDÜLÁLLÓ KEDVEZMÉNY GÉPES EGYÉNI ÓRÁKRA!

Egy héten át minden nap gépen edzővel Pilatesezhetsz:)
Ajánljuk szeretettel: ha szeretnéd kicsit összekapni magad és az izmaidat, ha célod van, lendület kell, hogy elkezd a rendszeres edzéseket, ez egy motiváló lehetőség akár több héten át! Azoknak is várjuk, akik szeretnének megismerkedni a gépes egyéni edzésekkel, hiszen ez egy fokozatosan épülő módszer, így 1 hét alatt remekül megalapozhatod a későbbi fejlődésedet!
1 hetes bérlet ár: 25e ft!
Időpont egyeztetés: pilatesarthu@gmail.com

A kedvezmény 2017. november végéig vehető igénybe!

reformer_vertical_frame (1)

 

EDZŐTÁRS KERESTETIK!!!Páros Gépes Pilates órákhoz!
Kedd 19h és péntek 17h-i időpontokban, mindkettő vagy csak az egyik órához is lehet csatlakozni:) 3500ft/alkalom. Jelentkezz bátran, ha már csak egy edzőtárs hiányzik!
Előjegyzés:pilatesarthu@gmail.com
Páros óráról bővebben:
http://www.pilates-art.hu/paros-pilates-ora/

e739da168da003c84a96ea192367c674

 

TAVASZI INTENZÍV PILATES KURZUS 2017. április 29 -május 1

Lépj túl a tavaszi fáradságon Pilates segítségével, vagy ha már lendületben vagy remek alkalom, hogy tovább tágítsd a határaidat:)
Idei kétféle óratípussal várjuk a kurzuson az érdeklődőket!

Egyéni személyi edzés: http://www.pilates-art.hu/egyeni-ora/
Páros személyi edzés :http://www.pilates-art.hu/paros-pilates-ora/

Mindkét kurzus kezdő és haladóbb Pilates kedvelőknek is ajánljuk!

A kurzus:
-Időpontja: 2017. Április: 29, 30, május 1,
-Árai:  Egyéni :15e ft /3 nap ,Páros :20e ft /3 nap (10e ft/ fő)

-Helyszíe: Jászai Mari tér

-Jelentkezés és időpont egyeztetés: pilatesarthu@gmail.com

Várunk szeretettel és jó kis Pilates gyakorlatokkal!:O)

 

PILATES PÁRBAN! nem csak pároknak:) KEDVEZŐ AJÁNLAT!

Ha szeretnél együtt Pilatesre járni a legjobb barátoddal, pároddal, testvéreddel vagy munkatársaddal, ha motivál, hogy van húzóerő melletted, de nem a vetélytársad, ez a Ti óratípusotok!
Az edzésen egyszerre tornásztok, de nem ugyan azokat a gyakorlatokat végzitek, váltakozva Pilates gépen és talajon eszközökkel dolgozunk , így az egyéni és közös célokat is kitűzhetünk az edzés során. Ez az óra típus árban is kedvező: 3500ft/fő a 60 perces foglalkozás:)

Bejelentkezés és időpont kérés: pilatesarthu@gmail.hu

 

pilates-em-grupo

 

Kedvezményes intenzív gépes kurzus a két ünnep között! /december 27-30-ig/
Közeleg az ünnepek előtti rohanás, légy előre látó és ajándékozd meg magadat vagy szeretteidet, munkatársaid egy kis kényeztetéssel, aktív kikapcsolódással.
A két ünnep között intenzív gépes Pilates kurzussal várlak benneteket, azokat is akik még nem próbálták és azokat is akik már igen!
Dec. 27-30-ig, keddtől -péntekig, teljen mozgással az év utolsó hete, hogy aztán jó formában kezdhessük az új esztendőt:)
December 16.-ig kedvezményesen bérlet váltható elővételben 18000ft-ért, az után már 22000ft-ért, amíg a helyek be nem telnek.
Jelentkezés :pilatesarthu@gmail.com email címen lehetséges.
Várlak benneteket szeretettel és jó kis gyakorlatokkal.

ÚJ! délelőtti CSOPORTOS óra talajon eszközökkel!

Az óra célja a test harmonikus, telőtől talpig való átmozgatása az egészséges ízületi határok megtartásával, fókuszban a mélyizomzat erősítése, test rugalmasságának fenntartása és a jó közérzet .Induljon mozgással a nap:)

Időpont: csütörtök délelőttönként 10h-tól….
Helyszín: Pest ,Visegrádi utca(Nyugati térnél)
Árak: Órajegy 2500ft, 4 alkalmas bérlet 9000ft.

Az órára előzetes bejelentkezés szükséges a :
pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen.

Várunk szeretettel:)

csoportos Pilates

Folyt.köv.

Még 1 fő csatlakozását várjuk szombattól induló zárt talaj csopiba.

HÉTVÉGI CSOPORTOS TALAJ PILATES ÓRÁK

Hétvégi kis csoportos Pilates óra indul április 9-től ,zárt csoportban, 4 fő részére.
Az órák 2 hónapon keresztül összesen 8 alkalmmal, szombat de. 10h-i kezdettel lesznek megtartva. A kurzus anyaga speciálisan a jelentkezők részére lesz össze állítva, és az esetleges kedvenc eszközöket is bevethetjük kívánságotok szerint. Szó lesz még a Pilates történelmi hátteréről és betekintünk kicsit az ananatómiába is. A kurzus ára:16ft melyet a kurzus kezdetéig kell kifizetni. Helyszín: Pest , Visegrádi utca (Nyugati térnél)
Időpontok: április: 9,16,23,30, május:7,14,21,28
Várunk Benneteket Szeretettel!
A csoportba előzetes jelentkezés szükséges: a pilatesarthu@gmail.com email címen.

 

Stott Pilates személyi edzővel Pilates gépes egyéni kurzus tavaszTAVASZI FELFRISSÜLÉS! INTENZÍV KURZUS! Új!

2016.március 26-27-28.-án, 3 napos egyéni gépes intenzív kurzust tartunk V2 MAX PILATES GÉPEN kezdők és haladók részére!Ha szeretnél megismerkedni a Pilates V2max gépes egyéni edzéssel, vagy ha már ismered és szívesen edzenél intenzívebben 3 napon keresztül, ragad meg a kedvező alkalmat és jelentkezz most a pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen. A bérlet ára kedvezményes 16e ft/3 nap, korlátozott számban váltható! Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

 

csoportos PilatesHÉTVÉGI CSOPORTOS TALAJ PILATES ÓRÁK

Hétvégi kis csoportos Pilates óra indul február 6.-tól ,zárt csoportban, 6 fő részére.
Az órák 2hónapon keresztül összesen 8 alkalmmal, szombat de. 11h-i kezdettel lesznek megtartva.  A kurzus anyaga speciálisan a jelentkezők részére lesz össze állítva, és az esetleges kedvenc eszközöket is bevethetjük kívánságotok szerint. Szó lesz még a Pilates történelmi hátteréről és betekintünk kicsit az ananatómiába is. A kurzus ára: 16ft melyet a kurzus kezdetéig kell kifizetni. Helyszín: Pest , Visegrádi utca (Nyugati térnél)
Időpontok: február:6,13,20,27, március:5,12,19,26,
Várunk Benneteket Szeretettel!
Előzetes jelentkezés szükséges: pilatesarthu@gmail.com

 

Pilates 2015 Karácsonyi ajándék

KARÁCSONYI KURZUSOK ! 2015. december 28-29-30.-án!

A két ünnep között mozogni, edzeni vágyók számára idén GÉPES EGYÉNI és CSOPORTOS TALAJ intenzív PILATES KURZUSOK-kal is készülünk, várjuk azokat akik kellemes sportolási, kikapcsolódási lehetőségre vágynak. Egyéni edzésre várjuk azokat, akik személyre szabott feladatsorra és a Pilates gép nyújtotta különlegesebb gyakorlatokra vágynak, csoportos órákra várjuk akik társaságban, jó hangulatban együtt szeretnének küzdeni a finom falatok okozta pilledség ellen:) Kurzusokra előzetes JELENTKEZÉS szükséges a pilatesarthu@gmail.com e-mail címen, melynek határ ideje dec. 27!
Részvételi díjak:
Gépes egyéni kezdő vagy haladó kurzusra: 16e ft/ 3 alkalom!
Csoportos eszközös kurzusra: 6e ft / 3 alkalom!
A csoportos órák minden nap 10h-tól kezdődnek!
Ha karácsonyra szeretnél bérletet ajándékozni szeretteid vagy munkatársaid részére, ez elővételben, helyfoglalással lehetséges!

MOZOGJUNK EGYÜTT AZ ÉV VÉGÉN ÉS KEZDJÜK EGÉSZSÉGESEN AZ ÚJ ESZTENDŐT!

 

Aktuális ajánlatok:

Folyt.köv.!
Pünkösdi INTENZÍV KURZUS!
2015.május 23-24-25.én, 3 napos intenzív , PILATES GÉPES EGYÉNI EDZÉSEKRE, kedvezményes bérlet váltható kezdők és haladók részére!

Ha szeretnél megismerkedni a Pilates gépes egyéni edzéssel, vagy ha már ismered és szívesen edzenél intenzívebben 3 napon keresztül, ragadd meg az alkalmat és jelentkezz most a pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen. A kedvezményes bérlet ára 14e ft/3nap, korlátozott számban váltható! Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

 

Május 23-24-25.-én minden nap 10h-tól:

PÜNKÖSDI INTENZÍV KIS CSOPORTOS PILATES KURZUS TALAJON ESZKÖZÖKKEL!

Az órákon a létszám maximum 6fő! ezért szükséges előre jelentkezni április 21.-ig, a pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen.
A kurzus ára: 6000ft/3 nap. Várunk Benneteket Szeretettel!

 

2015.május 1-2-3.-án, 3 napos intenzív , PILATES GÉPES EGYÉNI EDZÉSEKRE, kedvezményes bérlet váltható kezdők és haladók részére!

Ha szeretnél megismerkedni a Pilates gépes egyéni edzéssel, vagy ha már ismered és szívesen edzenél intenzívebben 3 napon keresztül, ragadd meg az alkalmat és jelentkezz most a pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen. A kedvezményes bérlet ára 14e ft/3nap, korlátozott számban váltható! Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

 

Május 1,2,3.-án minden nap 10h-tól:

TAVASZI INTENZÍV KIS CSOPORTOS PILATES KURZUS TALAJON ESZKÖZÖKKEL!

Az órákon a létszám maximum 5fő! ezért szükséges előre jelentkezni április 28.-ig, a pilatesarthu@gmail.com elérhetőségen.
Kurzus ára: 6000ft/3 nap. Várlak Benneteket Szeretettel!